Nederlands Deutsch

Hormonen

Terug naar overzicht

Algemene omschrijving

Hormonen zijn stoffen die in het lichaam via de bloedbaan de organen en weefsels aansturen om lichaamsfuncties te regelen. Zij hebben invloed op alle processen zowel direct (denk aan het regelen van de bloedruk, de suikerstofwisseling, emoties) als op langlopende lichaamsprocessen zoals groei en ontwikkeling. Veelvoorkomende klachten zijn o.a. schildklierafwijkingen, cyclusproblemen, huid- en haarklachten, postmenopauzale verschijnselen, slecht slapen, huidproblemen, vermoeidheid en fertiliteitsstoringen. 

Dit gratis korte webinar geeft inzicht in waarom en hoe hormonen veranderen en welke diagnostiek nodig is om de disharmonie van hormonen te begrijpen en te regelen.  

Keywords: hormoonsysteem, stress, steroïd- en darmhormonen, onbegrepen klachten, diagnostiek, introductie van de on-demand training ‘Wegwijs in Hormoondiagnostiek en de tweedaagse bijscholing ‘Schildklier’.

Voorbereiding

Voorbereiding van deze scholing is niet noodzakelijk.

Vooropleiding
U bent professional in de gezondheidszorg of heeft een afgeronde opleiding in het orthomoleculaire of complementaire spectrum. Medische basiskennis wordt bekend verondersteld.
Prijs

Deelname aan dit online seminar is gratis.

Accreditatie

Deze scholing is niet geaccrediteerd.

Datum:

Datum Tijd Plaats Opmerking Inschrijven
22 november 2024 08:00 - 09:00 Live online seminar Inschrijven