Nederlands Deutsch

Praktische informatie

Klassikaal op de RP Academy leslocatie
Klein Frankrijk 7
4461 ZN
Goes

Voor vragen voorafgaand aan de scholing verwijzen wij u graag naar ons vaste nummer +31(0)113 370 170 bereikbaar ma t/m vr van 8:30-17:00; of mail naar evenementen@rpsanitashumanus.com.

Parkeren

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid rondom het gebouw aanwezig.

Lunch

Bij alle scholingen van een dag is koffie, thee en lunch inbegrepen. Met vegetarische, gluten- en lactosevrije dieetwensen wordt rekening gehouden. Bij andere voedingswensen verzoeken wij u zelf voor uw lunch te zorgen. Het crediteren van (een gedeelte van) de prijs voor het niet gebruik maken van de lunch is niet mogelijk. 

Online seminar

In de week voorafgaande aan de scholing ontvangt u een link waarmee u zich kunt registreren voor het webinar. 
Na afloop van het webinar ontvangen alleen de deelnemers die live online aanwezig zijn geweest automatisch een terugkijklink die 1 week geldig is. Deze kan niet worden verlengd of nagestuurd.

Vooropleiding

Onze scholingen zijn bedoeld voor professionals in de gezondheidszorg, therapeuten en artsen met een afgeronde opleiding in het orthomoleculaire of complementaire spectrum. Medische basiskennis wordt bekend verondersteld. 

Wat verwachten wij van u?

HBO/WO denk- en leerniveau. U kunt context-georiënteerd denken en leren.

Hoe brengen wij de stof over?

Alle docenten zijn gedreven, gepassioneerde en ervaren collega’s in de gezondheidszorg.
De lesstof wordt met behulp van PowerPoint-presentaties gegeven en aan de hand van praktijkvoorbeelden uitgelegd.

Regelmatig vinden er op een lesdag digitale oefeningen plaats, zodat u kunt zien waar nog onduidelijkheden zitten. Tijdens de lessen neemt u actief deel om zodoende de lesstof beter te kunnen verwerken.

Wij verzoeken u daarom vriendelijk uw eigen laptop, notebook of tablet mee te nemen om zelf aantekeningen te maken en indien van toepassing de online vragen te beantwoorden.

Lesmateriaal

U ontvangt uiterlijk een week voor (de eerste dag van) de scholing, mits aan de betalingsverplichting is voldaan, digitaal een PDF van de betreffende PowerPoint-presentatie.

Accreditatie

Voor cursussen en bijscholingen vragen wij accreditatie voor u aan bij volgende beroepsverenigingen MBOG, KTNO en LVNT*.

Certificaat*

Voor cursussen, en bijscholingen ontvangt u een deelnamecertificaat*. Deze wordt na de scholing verstuurd.
Voor het ontvangen van een certificaat dient u minimaal aan de volgende voorwaarden te voldoen:

Live online seminar

U heeft minimaal 80% van de webinar bekeken en 80% van de polls en/of call to actions tijdens het webinar uitgevoerd. U dient dus actief mee te doen. Daarnaast heeft u het evaluatieformulier ingevuld.

Klassikale les

80% aanwezigheid is verplicht.
Bij een combinatie van digitaal en klassikaal, bestaat de klassikale les uit casusbesprekingen. Dit is een verplicht onderdeel van scholing. Indien deze lesdag niet wordt gevolgd, ontvangt u geen certificaat.

* Dit is niet van toepassing op de RPSH casuïstiektrainingen, SKB-oefensessie, Introductiedag en de Verdiepingstraining ‘RPSH Diagnostiek en Therapie’ en de RPSH Klantendag.

Betaling

Drie weken voor de start van de scholing ontvangt u van onze financiële administratie per email een factuur.

Annulering

Zie Algemene voorwaarden RP Academy