Nederlands Deutsch

Praktische informatie

Klassikaal op de RP Academy leslocatie
Hardwareweg 10
3821 BM Amersfoort
3e etage in het gebouw van Dr. Oetker

Telefoonnummer: +31(0)683 385 712.

Dit nummer is bereikbaar vanaf één uur voor aanvang van de scholing. U kunt dit nummer bellen in geval van calamiteiten op de lesdag.
Voor vragen voorafgaand aan de scholing verwijzen wij u graag naar ons vaste nummer +31(0)113 370 170 bereikbaar ma t/m vr van 8:30-17:00; of mail naar evenementen@rpsanitashumanus.com.

Instructies

Bij binnenkomst ziet u rechts een tablet hangen, druk op het logo van RP Sanitas Humanus. De docent/accountmanager wordt dan gebeld en kan de tussendeur voor u openen.
Loop door de tussendeuren en ga direct links naar de lift. Met de lift kunt u naar de 3e etage.
De leslocatie bevindt zich direct aan uw linkerkant.

Parkeren

U kunt niet op het terrein parkeren. Gratis parkeren is mogelijk links van het gebouw van Dr. Oetker of recht tegenover het driehoekvormige gebouw.

Lunch

Bij alle scholingen van een dag is koffie, thee en lunch inbegrepen. Met vegetarische, gluten- en lactosevrije dieetwensen wordt rekening gehouden. Bij andere voedingswensen verzoeken wij u zelf voor uw lunch te zorgen. Het crediteren van (een gedeelte van) de prijs voor het niet gebruik maken van de lunch is niet mogelijk. 

Online seminar

In de week voorafgaande aan de scholing ontvangt u een link waarmee u zich kunt registreren voor de webinar. 

Telefoonnummer: +31(0)683 385 712.

Dit nummer is bereikbaar vanaf één uur voor aanvang van de scholing. U kunt dit nummer bellen in geval van calamiteiten op de lesdag.
Voor vragen voorafgaand aan de scholing verwijzen wij u graag naar ons vaste nummer +31(0)113 370 170 bereikbaar ma t/m vr van 8:30-17:00; of mail naar evenementen@rpsanitashumanus.com.

Vooropleiding

Onze scholingen zijn bedoeld voor professionals in de gezondheidszorg, therapeuten en artsen met een afgeronde opleiding in het orthomoleculaire of complementaire spectrum. Medische basiskennis wordt bekend verondersteld. 

Wat verwachten wij van u?

HBO/WO denk- en leerniveau. U kunt context-georiënteerd denken en leren.

Hoe brengen wij de stof over?

Alle docenten zijn gedreven, gepassioneerde en ervaren collega’s in de gezondheidszorg.
De lesstof wordt met behulp van PowerPoint-presentaties gegeven en aan de hand van praktijkvoorbeelden uitgelegd.

Regelmatig vinden er op een lesdag digitale oefeningen plaats, zodat u kunt zien waar nog onduidelijkheden zitten. Tijdens de lessen neemt u actief deel om zodoende de lesstof beter te kunnen verwerken.

Wij verzoeken u daarom vriendelijk uw eigen laptop, notebook of tablet mee te nemen om zelf aantekeningen te maken en indien van toepassing de online vragen te beantwoorden.

Lesmateriaal

U ontvangt uiterlijk een week voor (de eerste dag van) de scholing, mits aan de betalingsverplichting is voldaan, digitaal een PDF van de betreffende PowerPoint-presentatie.

Accreditatie

Voor cursussen en bijscholingen vragen wij accreditatie voor u aan bij volgende beroepsverenigingen MBOG, KTNO en LVNT*.

Certificaat*

Voor cursussen, en bijscholingen ontvangt u een deelnamecertificaat*. Deze wordt na de scholing verstuurd.
Voor het ontvangen van een certificaat dient u minimaal aan de volgende voorwaarden te voldoen:

Seminar on demand / Live online seminar

U heeft minimaal 80% van de webinar bekeken, 80% van polls en/of call to actions uitgevoerd en u heeft het evaluatieformulier ingevuld.

Klassikale les

80% aanwezigheid is verplicht.
Bij een combinatie van digitaal en klassikaal, bestaat de klassikale les uit casusbesprekingen. Dit is een verplicht onderdeel van scholing. Indien deze lesdag niet wordt gevolgd, ontvangt u geen certificaat.

* Dit is niet van toepassing op de RPSH casuïstiektrainingen, SKB-oefensessie, Introductiedag en de Verdiepingstraining ‘RPSH Diagnostiek en Therapie’ en de RPSH Klantendag.

Betaling

Drie weken voor de start van de scholing ontvangt u van onze financiële administratie per email een factuur.

Annulering

Zie Algemene voorwaarden RP Academy