Nederlands Deutsch

Praktische informatie

RP Academy leslocatie

Hardwareweg 10

3821 BM Amersfoort                

3e etage in het gebouw van Dr. Oetker

 

Telefoonnummer: +31(0)647 254 270.

Dit nummer is bereikbaar vanaf één uur voor aanvang van de cursus. U kunt dit nummer bellen in geval van calamiteiten op de cursusdag.

Voor vragen voorafgaand aan de cursus verwijzen wij u graag naar ons vaste nummer +31(0)113 370 170 bereikbaar ma t/m vr van 8:30-17:00; of mail naar evenementen@rpsanitashumanus.com.

 

Instructies

Bij binnenkomst ziet u rechts een tablet hangen, druk op het logo van RP Sanitas Humanus. De docent/accountmanager wordt dan gebeld en kan de tussendeur voor u openen.

Loop door de tussendeuren en ga direct links naar de lift. Met de lift kunt u naar de 3e etage.

De leslocatie bevindt zich direct aan uw linkerkant.

 

Parkeren

U kunt niet op het terrein parkeren. Gratis parkeren is mogelijk links van het gebouw van Dr. Oetker of recht tegenover het driehoekvormige gebouw.

 

Lunch

In al onze opleidingsactiviteiten van een dag is koffie, thee en lunch inbegrepen. Met vegetarische, gluten- en lactosevrije dieetwensen wordt rekening gehouden. Bij andere voedingswensen verzoeken wij u zelf voor uw lunch te zorgen. Het crediteren van (een gedeelte van) de prijs voor het niet gebruik maken van de lunch is niet mogelijk.

 

Vooropleiding

Onze cursussen zijn bedoeld voor professionals in de gezondheidszorg, therapeuten en artsen met een afgeronde opleiding in het orthomoleculaire of complementaire spectrum. Medische basiskennis wordt bekend verondersteld.

 

Wat verwachten wij van u?

HBO/WO denk- en leerniveau. U kunt context-georiënteerd denken en leren.

 

Hoe brengen wij de stof over?

Alle docenten zijn gedreven, gepassioneerde en ervaren collega’s in de gezondheidszorg.
De lesstof wordt met behulp van PowerPoint-presentaties gegeven en aan de hand van praktijkvoorbeelden uitgelegd.

Regelmatig vinden er op een lesdag digitale oefeningen plaats, zodat u kunt zien waar nog onduidelijkheden zitten. Tijdens de lessen neemt u actief deel om zodoende de lesstof beter te kunnen verwerken.

Wij verzoeken u daarom vriendelijk uw eigen laptop, notebook of tablet mee te nemen om zelf aantekeningen te maken en indien van toepassing de online vragen te beantwoorden.

 

Lesmateriaal

U ontvangt uiterlijk een week voor (de eerste dag van) de opleidingsactiviteit, mits aan de betalingsverplichting is voldaan, digitaal een PDF van de betreffende PowerPoint-presentatie.

 

Accreditatie

Voor cursussen, masterclasses, masterconferenties en bijscholingen vragen wij accreditatie voor u aan bij diverse beroepsverenigingen MBOG, KTNO en VNT*.

 

Certificaat

Voor cursussen, masterclasses, masterconferenties en bijscholingen ontvangt u een deelnamecertificaat*. Deze wordt na de opleidingsactiviteit verstuurd.

Voor het ontvangen van een certificaat dient u minimaal aan de volgende voorwaarden te voldoen:

Seminar on demand / Live online seminar

U heeft minimaal 80% van de webinar bekeken, 80% van polls en/of call to actions uitgevoerd en u heeft het evaluatieformulier ingevuld.

Klassikale les

80% aanwezigheid is verplicht.

Bij een combinatie van digitaal en klassikaal, bestaat de klassikale les uit casusbesprekingen. Dit is een verplicht onderdeel van cursus. Indien deze lesdag niet wordt gevolgd, ontvangt u geen certificaat.

* Dit is niet van toepassing op de RPSH casuïstiektrainingen, Introductiedag en de Verdiepingstraining ‘RPSH Diagnostiek en Therapie’ en de RPSH Klantendag.

 

Betaling

Drie weken voor de start van de opleidingsactiviteit ontvangt u van onze financiële administratie per email een factuur.

 

Annulering

Zie Algemene voorwaarden RP Academy