Nederlands Deutsch

Schildklier

Terug naar overzicht

Algemene omschrijving

De schildklier is een zeer gevoelig orgaan en in deze tijd van stress, toxines en straling, heeft dit orgaan het zwaar te verduren. Tel daar hormoondisbalans, slechte leefstijl en onvolwaardige voeding bij op en het is niet verwonderlijk dat schildklierproblemen veel voorkomen.   

In het huidige medische protocol wordt vaak alleen de TSH- en T4-waarde gemeten. De referentiewaarden liggen echter zo ver uit elkaar dat vrijwel iedereen hierbinnen valt. Hierdoor wordt de diagnose pas gesteldzodrahet schildklierprobleem behoorlijk groot is en mogelijk zelfs als auto-immuunziekte kan worden geïdentificeerd. Daarom bekijken wij in deze training welke subklinische symptomen wijzen op een schildklierprobleem en welke waarden moeten worden onderzocht om een juiste en tijdige diagnose te stellen? 

Vooropleiding

U bent professional in de gezondheidszorg of heeft een afgeronde opleiding in het orthomoleculaire of complementaire spectrum. Medische basiskennis wordt bekend verondersteld. 

Voorbereiding

Voor deze training is geen voorbereiding vereist.

Studiebelasting

10 presentie-uren 
8 zelfstudie- en verwerkingsuren 
 
De zelfstudie en verwerkingsuren zijn ter voorbereiding van de tweede lesdag en om na afloop de behandelde stof te verwerken. Ook zijn deze uren bedoeld om vertrouwd te raken met het maken van individuele therapeutische strategieën op basis van anamnese en diagnostiek. U bent dus zowel theoretisch als praktisch aan het leren.

Datums

Donderdag en vrijdag 1 en 2 februari

Prijs

€190,00 inclusief digitale PDF PowerPoint-presentatie.

Accreditatie

Deze scholing is geaccrediteerd bij MBOG, LVNT en KTNO.

Inschrijving

U dient ingelogd te zijn om u te kunnen inschrijven voor een scholing. Indien u nog geen account bij ons heeft, klik dan ook op 'inloggen'. U komt dan op de inlogpagina terecht waar u zich kunt registreren als nieuwe klant.

Datum:

Datum Tijd Plaats Opmerking Inschrijven
10 oktober 2024 10:00 - 16:00 Live online seminar Inloggen