Nederlands Deutsch

Schildklier - GRATIS

Terug naar overzicht

Algemene omschrijving

De schildklier is een zeer gevoelig orgaan en in deze tijd van stress, toxines en straling, heeft dit orgaan het zwaar te verduren. Tel daar hormoondisbalans, slechte leefstijl en onvolwaardige voeding bij op en het is niet verwonderlijk dat schildklierproblemen veel voorkomen.   

In het huidige medische protocol wordt vaak alleen de TSH- en bij een passende indicatie T4-waarde gemeten. De referentiewaarden liggen echter zo ver uit elkaar dat vrijwel iedereen hierbinnen valt. Hierdoor wordt de diagnose pas gesteld zodra het schildklierprobleem behoorlijk groot is en mogelijk zelfs als auto-immuunziekte kan worden geïdentificeerd.

Dit gratis webinar geeft inzicht in welke subklinische symptomen wijzen op een schildklierprobleem en welke waarden moeten worden onderzocht om een juiste en tijdige diagnose te stellen.
Het is een introductie op de tweedaagse bijscholing 'Schildklier' 
 

Keywords: Schildklier en onbegrepen klachten, de passende en uitsluitende diagnostiek, interpretatie van schildklierwaarden, introductie bijscholing 'Schildklier' 

Voorbereiding

Voorbereiding van deze scholing is niet noodzakelijk.

Vooropleiding

U bent professional in de gezondheidszorg of heeft een afgeronde opleiding in het orthomoleculaire of complementaire spectrum. Medische basiskennis wordt bekend verondersteld.

Prijs

Deelname aan dit online seminar is gratis.

Accreditatie

Deze scholing is niet geaccrediteerd.

Datum:

Datum Tijd Plaats Opmerking Inschrijven
26 januari 2024 08:00 - 09:00 Live online seminar Inschrijven