Nederlands Deutsch

Productgroepen

Terug naar overzicht

RPSH biedt een totaalconcept voor een succesvolle praktijk. Dit doen we door professionele scholingen, specialistische onderzoeken en kwalitatieve supplementen. Therapeuten die met ons samenwerken hebben niet alleen een bron van kennis en expertise tot hun beschikking, maar ook een waardevolle partner.
Om deze samenwerking zo vlekkeloos mogelijk te maken, hebben we een aantal webinars ontwikkeld voor de 'RPSH Professional', waarin we u helpen navigeren door het RPSH landschap.

De tweede webinar in deze reeks geeft inzicht in de verschillende RPSH productgroepen en de verschillende producten en toepassingen daarvan.
Als eerste wordt de basisverzorging met Sana Base-producten behandeld. In de uitleg over de Oligoproducten, leert u het belang van spoorelementen bij alle processen in lichaam en geest en welke Oligoproducten daarbij ondersteunend kunnen zijn. Omdat een mitochondriale dysfunctie zo’n enorme impact heeft op het functioneren en gezond blijven van lichaam en geest, wordt hier een apart deel van de training aan gewijd in de sessie ‘Mitochondriale dysfunctie’.
De ondersteuning van mentale en emotionele balans wordt uitgelegd in de sessie over neurotransmitters en de Sana Neuro-productserie.
De uitleg over de Sana Intest-productserie omvat informatie over de RPSH-producten ter ondersteuning van het maagdarmkanaal en de bijbehorende organen.
In de laatste sessie geven we handreikingen voor de inzet van RPSH-producten bij therapeutische uitdagingen.

Studiebelasting

Webinaruren: 2

Voor meer informatie over het programma en de tijdsduur klik hier.

Prijs

Deelname aan deze training is gratis.

Inschrijving

U dient ingelogd te zijn om u te kunnen inschrijven voor een scholing. Indien u nog geen account bij ons heeft, klik dan ook op 'inloggen'. U komt dan op de inlogpagina terecht waar u zich kunt registreren als nieuwe klant.

Datum:

Datum Tijd Plaats Opmerking Inschrijven
- - On-demand Training Inloggen