Nederlands Deutsch

Onbegrepen klachten inzichtelijk maken (SKB-Test)

Terug naar overzicht

Algemene omschrijving

Hoe sterk is het compensatievermogen van de cellen? Welke preklinische disfunctie is zich in welk stadium aan het ontwikkelen? Wat moet worden ondersteund om de extracellulaire matrix te verbeteren? Deze vragen rijzen bij de behandeling van patiënten die zich ziek voelen, maar waarvan de klinische bloeduitslagen geen antwoord bieden. 

De sedimentatie-kombi-bloedtest (SKB-Test) is een holistisch diagnostisch instrument om verstoringen in de lichaamsfuncties in een vroeg stadium op te sporen. Het geeft een indicatie van o.a. toxische belasting, verzuring, tekorten in spoorelementen, maar bijvoorbeeld ook endocriene en lever- en nierverstoringen. 

Daarnaast geeft de SKB-Test aanwijzingen over het ontstaan en de ontwikkeling van een pathologische conditie (ziekteproces).  

Dit gratis webinar laat u kennis maken met het interpreteren van een SKB-Test en de diagnostische meerwaarde van deze test als startdiagnostiek in de complementaire praktijk. Het is geschikt voor elke complementair werkende arts of therapeut en is een introductie van van de on-demand training ‘SKB-Test’. 

Keywords: onbegrepen klachten, proteomische disorder, toxische overload, stofwisseling- en energetisch gerelateerde gezondheidsklachten, introductiewebinar on-demand training ‘SKB Test’  

Voorbereiding

Voorbereiding van deze scholing is niet noodzakelijk.

Vooropleiding

U bent professional in de gezondheidszorg of heeft een afgeronde opleiding in het orthomoleculaire of complementaire spectrum. Medische basiskennis wordt bekend verondersteld.

Prijs

Deelname aan dit online seminar is gratis.

Accreditatie

Deze scholing is niet geaccrediteerd.

Datum:

Datum Tijd Plaats Opmerking Inschrijven
05 april 2024 08:00 - 09:00 Live online seminar Inschrijven