Nederlands Deutsch

Enzymen - specialisten binnen de stofwisseling

Terug naar overzicht

Algemene omschrijving

Duur: 1 dag

Exclusief voor alle Oligo-enzymtherapeuten opgeleid door RP Sanitas Humanus, wordt er dit jaar voor het eerst een speciale bijscholing georganiseerd. Deze leerzame en verdiepende dag heeft als thema: Enzymen - specialisten binnen de stofwisseling.

Enzymen fungeren als katalysator bij stofwisselingsprocessen en maken reacties mogelijk zonder daarbij zelf te worden verbruikt of van samenstelling te veranderen. Om dit zowel specifiek als algemeen te kunnen te doen, zijn co-factoren nodig. Deze kunnen niet alleen ontbreken maar ook aan het onjuiste enzym koppelen, waardoor een gezondheidsstoring kan ontstaan.

Door een verkeerde bezetting en onjuiste enzymatische katalyse kunnen valkuilen in de behandeling ontstaan. Hierbij spelen milieu-, leefstijl- en algehele stressfactoren een grote rol.

Tijdens deze dag leert u meer over de ‘enzym-oligoreactie’, de verstoring van een enzymatische katalyse en passende diagnostiek en interventies bij chronische ziektebeelden en therapieresistente patiënten met betrekking tot enzymatische disfuncties.

Voorbereiding

Voorbereiding van de masterconferentie is niet noodzakelijk. Voorkennis en ervaring in diathesenleer en oligotherapie is vereist.

Vooropleiding

U bent professional in de gezondheidszorg en heeft minimaal de tweedaagse basiscursus Oligotherapie of de vernieuwde driedaagse basiscursus Oligo-enzymregulatietherapie succesvol afgerond. Medische basiskennis wordt bekend verondersteld.

Studiebelasting

8 presentie-uren

8 zelfstudie- en verwerkingsuren

Datum

Vrijdag 11 december 2020

Tijd

09:00 - 17:00 uur

Locatie

Webinar

Prijs

€ 100,00 inclusief 20% Webinair korting inclusief digitale syllabus.

Data:

Datum Tijd Plaats Opmerking Inschrijven
11 december 2020 09:00 - 17:00 Enzymen - specialisten binnen de stofwisseling Inschrijven