Nederlands Deutsch

Diagnostiek en Therapie Verdiepingstraining

Terug naar overzicht

Algemene omschrijving

Duur: 1 dag

Wetenschappelijke kennis is niet het belangrijkste in de dagelijkse praktijk. De patiënt begrijpen en causaal kunnen begeleiden zijn de elementaire vaardigheden van een succesvolle therapeut.

Deze vaardigheden worden helaas niet sterk genoeg belicht, omdat vaak in rechte lijnen wordt gedacht in plaats van in een context. De “context-patiënt” bestaat uit een verhaal aan klachten, verleden, heden en diagnostische gegevens. Al deze facetten moeten op elkaar worden afgestemd om een zo best mogelijk therapieplan op te kunnen zetten.

Inhoud

Tijdens deze trainingsdag bouwen wij verder op de kennis die u reeds in de cursussen m.b.t de darm, stofwisseling, infecties, neurotransmitters, etc. heeft verworven. U leert hoe u de RPSH diagnostiek en supplementen doelmatig, effectief en succesvol in een therapieplan kunt inzetten.

Alle belangrijke aandachtspunten rondom het aanvragen van diagnostisch onderzoek en het toepassen van onze producten komen aan bod. U leert o.a. de juiste instructies voor het afnemen van onderzoeksmateriaal, zodat dit direct door het laboratorium in behandeling kan worden genomen en teleurstelling bij u en uw cliënt wordt voorkomen. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan de verschillende therapiefasen en therapeutische interventies en de bijbehorende producten, zodat u de behandeling op uw cliënt kunt afstemmen en deze effectief kunt behandelen.

Voorbereiding

Voorbereiding van de training is niet noodzakelijk.

Vooropleiding

U bent professional in de gezondheidszorg of heeft een afgeronde opleiding in het orthomoleculaire of complementaire spectrum. Medische basiskennis wordt bekend verondersteld. Om deze cursus goed te kunnen volgen is het behulpzaam eerst de basiscursus Darmtherapie en Oligo-enzymregulatietherapie en de bijscholing Neurotransmitters succesvol te hebben afgerond.

Studiebelasting

8 presentie-uren
8 zelfstudie- en verwerkingsuren

De zelfstudie is ter verwerking van de behandelde stof. Ook zijn deze uren bedoeld om vertrouwd te raken met het maken van individuele therapeutische strategieën op basis van anamnese en diagnostiek. U bent dus zowel theoretisch als praktisch aan het leren.

Prijs

€ 95,00* inclusief digitale PDF PowerPoint-presentatie..

*Dit bedrag wordt eenmalig gecrediteerd voor producten van RP Supplements en is tot 3 maanden na de trainingsdag geldig. Na het voldoen van de factuur en de volgen van de cursus ontvangt u een kortingscode waarmee u supplementen kunt bestellen op onze website.

 

Datum:

Datum Tijd Plaats Opmerking Inschrijven
06 oktober 2022 10:00 - 16:00 Online Seminar Inschrijven
15 december 2022 10:00 - 16:00 Online Seminar Inschrijven