Nederlands Deutsch

Diagnostiek en Therapie Introductiedag

Terug naar overzicht

Algemene omschrijving

Duur: 1 dag

RP Sanitas Humanus staat voor diagnostiek, therapie en collegialiteit. Wij ondersteunen u waar mogelijk om uw patiënten optimaal en succesvol te helpen. Hiervoor is het niet alleen nuttig, maar ook noodzakelijk om meer te weten over de diagnostische mogelijkheden en de processen die nodig zijn om de onderzoeken zonder obstakels te doorlopen. Niets levert meer frustratie op voor u en uw patiënt dan wanneer het materiaal verkeerd is afgenomen, het verkeerde materiaal is ingestuurd of het onjuiste onderzoek is aangevraagd.

Inhoud

Tijdens deze introductiedag leert u hoe u de juiste laboratoriumonderzoeken voor uw patiënten aanvraagt en waar u en uw patiënten op moeten letten als de monsters van bloed, feces, speeksel of urine worden afgenomen en verstuurd. Daarnaast oefenen wij met u het afnemen van een SKB-Test en leert u hoe u het RPSH-productgamma het beste kunt inzetten voor een effectieve behandeling en hoe u of uw patiënt kan bestellen.

Voorbereiding

Om deze dag goed te kunnen volgen is het behulpzaam om hoofdstuk 4 van het Diagnostisch Vademecum te lezen en dat u bekend bent met onze productfolder.

Vooropleiding

U bent professional in de gezondheidszorg of heeft een afgeronde opleiding in het orthomoleculaire of complementaire spectrum. Medische basiskennis wordt bekend verondersteld.

Studiebelasting

8 presentie-uren

4 zelfstudie- en verwerkingsuren

 

De zelfstudie is ter verwerking van de behandelde stof. Ook zijn deze uren bedoeld om vertrouwd te raken met het gericht aanvragen van diagnostiek en de samenwerking met RPSH.

 

Data najaar 2020

Donderdag 19 november

Zaterdag 12 december

Data voorjaar 2021

Donderdag 14 januari

Zaterdag 17 april

Data najaar 2021

Donderdag 30 september

Vrijdag 26 november

Prijs

€95,00* inclusief onbeperkt koffie & thee, lunch en digitale PDF PowerPoint-presentatie.

*Dit bedrag wordt eenmalig gecrediteerd voor producten van RP Supplements of opleidingsactiviteiten van RP Academy (behalve intervisiebijeenkomsten) en is tot 1 jaar na de introductiedag geldig.

Data:

Datum Tijd Plaats Opmerking Inschrijven
19 november 2020 10:00 - 18:00 Diagnostiek en Therapie Introductiedag Inschrijven
12 december 2020 10:00 - 18:00 Diagnostiek en Therapie Introductiedag Inschrijven
27 maart 2021 10:00 - 18:00 Diagnostiek en Therapie Introductiedag Inschrijven
29 mei 2021 10:00 - 18:00 Diagnostiek en Therapie Introductiedag Inschrijven