Nederlands Deutsch

Diagnostiek en Therapie Introductiedag

Terug naar overzicht

Algemene omschrijving

Duur: 1 dag

RP Sanitas Humanus staat voor diagnostiek, therapie en collegialiteit. Wij ondersteunen u waar mogelijk om uw patiënten optimaal en succesvol te helpen. Hiervoor is het niet alleen nuttig, maar ook noodzakelijk om meer te weten over de diagnostische mogelijkheden en de processen die nodig zijn om de onderzoeken zonder obstakels te doorlopen. Niets levert meer frustratie op voor u en uw patiënt dan wanneer het materiaal verkeerd is afgenomen, het verkeerde materiaal is ingestuurd of het onjuiste onderzoek is aangevraagd.

Inhoud

Tijdens deze introductiedag leert u hoe u de juiste laboratoriumonderzoeken voor uw patiënten aanvraagt en waar u en uw patiënten op moeten letten als de monsters van bloed, feces, speeksel of urine worden afgenomen en verstuurd. Daarnaast oefenen wij met u het afnemen van een SKB-Test en leert u hoe u het RPSH-productgamma het beste kunt inzetten voor een effectieve behandeling en hoe u of uw patiënt kan bestellen.

Voorbereiding

Om deze dag goed te kunnen volgen is het behulpzaam om over de verschillende onderdelen van het onderzoeksmateriaal te lezen en dat u bekend bent met onze productfolder.

Vooropleiding

U bent professional in de gezondheidszorg of heeft een afgeronde opleiding in het orthomoleculaire of complementaire spectrum. Medische basiskennis wordt bekend verondersteld.

Studiebelasting

8 presentie-uren
4 zelfstudie- en verwerkingsuren

De zelfstudie is ter verwerking van de behandelde stof. Ook zijn deze uren bedoeld om vertrouwd te raken met het gericht aanvragen van diagnostiek en de samenwerking met RPSH.

Prijs

€95,00* inclusief digitale PDF PowerPoint-presentatie.

*Dit bedrag wordt eenmalig gecrediteerd voor producten van RP Supplements en is tot 3 maanden na de trainingsdag geldig. Na het voldoen van de factuur en de volgen van de cursus ontvangt u een kortingscode waarmee u supplementen kunt bestellen op onze website.

Datum:

Datum Tijd Plaats Opmerking Inschrijven
22 september 2022 10:00 - 16:00 Online Seminar Inschrijven
01 december 2022 10:00 - 16:00 Online Seminar Inschrijven