Nederlands Deutsch

Q&A-sessie

Terug naar overzicht

RP Sanitas Humanus biedt u als behandelaar de mogelijkheid om maandelijks op woensdagmiddag, korte vragen te stellen aan één van onze medische adviseurs.

De RPSH Q&A-sessies zijn bedoeld om u als behandelaar te helpen antwoorden te vinden bij de aanvraag die u heeft naar aanleiding van de gevolgde scholingen bij RP Academy. 

Hoe werkt het?

U meldt zich aan via onze website. U ontvangt een uitnodiging voor een meeting via Teams met een link voor deelname aan een RPSH Q&A-sessie. U kunt gebruik maken van een online sessie en hoeft MS Teams niet persé te installeren... Zo simpel is het!

NB: RPSH Q&A-sessies zijn uitsluitend bedoeld voor korte vragen en antwoorden om gezondheidsprofessionals te helpen met gezondheidsvragen vanuit de praktijk met betrekking tot onze diensten. Voor de interpretatie van specifieke onderzoeksresultaten of therapeutische vragen kunt u gebruik maken van onze Casuïstiektraining, Therapeutisch spreekuur of de RPSH Therapiebox (exclusief voor artsen en therapeuten).

Kosten

Deelname aan de online RPSH Q&A-sessie is gratis.

Datum:

{foreach training_date} {/foreach}
Datum Tijd Plaats Opmerking Inschrijven
{training_date_start} {training_date_start_time} - {training_date_end_time} {training_date_place} {training_date_comment} Inschrijven Inloggen