Nederlands Deutsch

Enzymregulatie

Terug naar overzicht

Algemene omschrijving

Duur: 1 dag

Deze masterclass is tevens onderdeel van de vernieuwde basiscursus Oligo-enzymregulatietherapie en is speciaal bedoeld voor oud-cursisten van de basiscursus Oligotherapie, zodat zij dezelfde verdieping krijgen in de werking van enzymen (de specialisten in het lichaam) en de werking en blokkering van geïoniseerde spoorelementen op het regulatieve systeem.

Door het toepassen van de oligotherapie beïnvloedt u direct het enzymsysteem. Het is daarom ongelooflijk belangrijk om naast begrip van de werking van de Oligo’s, ook begrip te hebben van het enzymsysteem, de spoorelementen en het verloop van de reacties van de elementen onderling. Dit is in de basiscursus Oligotherapie al kort aan bod gekomen.

Inhoud

Tijdens deze masterclass wordt dieper ingegaan op de betekenis van enzymen voor de gezondheid van het lichaam. De verschillende enzymgroepen en werkingsmechanismen komen nu uitgebreid aan bod, alsook de co-factoren en mineralen die van invloed zijn op het functioneren van het enzymsysteem. Via theorie en casuïstiek krijgt u nog beter begrip over hoe u de enzymen kunt reguleren door middel van Oligo’s, zodat een op de individu afgestemde regulatie kan worden ingezet en uw behandeling nog effectiever kan plaatsvinden.

Voorbereiding

Voorbereiding van de masterclass is niet noodzakelijk. Voorkennis en ervaring in diathesenleer en oligotherapie is vereist.

Vooropleiding

U bent professional in de gezondheidszorg en u heeft de tweedaagse basiscursus Oligotherapie succesvol afgerond. Medische basiskennis wordt bekend verondersteld.

Studiebelasting

8 presentie uren
8 zelfstudie- en verwerkingsuren

Datum

Zaterdag 20 maart

Prijs

€ 105,00 incl. onbeperkt koffie & thee, lunch en digitale PDF PowerPoint-presentatie.

Datum:

Datum Tijd Plaats Opmerking Inschrijven
20 maart 2021 10:00 - 18:00 Online seminar 20% korting Inschrijven