Nederlands Deutsch

Darmontsteking en de rol van het bacteriële darmgenoom - LAATSTE KANS!

Terug naar overzicht

Algemene omschrijving

Duur: 1 dag

Deze masterclass is tevens onderdeel van de verdiepingscursus Darmtherapiespecialist en is speciaal bedoeld voor oud-cursisten van de basiscursus Darmtherapie.

Chronische darmontstekingen zoals het prikkelbare darm syndroom, colitis ulcerosa, de ziekte van Crohn en diverticulitis, komen veel voor. Deze aandoeningen hebben een breed scala aan co-morbiditeit tot gevolg zoals het chronisch vermoeidheidssyndroom, fibromyalgie, schildklierdisfuncties, voedingsintoleranties, immuunsysteemdeficiëntie en depressie.

Inhoud

Tijdens deze masterclass maakt u kennis met de complexiteit van chronische darmontstekingen. De diagnostische mogelijkheden en de hieruit af te leiden therapeutische en leefstijl gerelateerde interventies staan hierbij centraal. Hierdoor kunt u direct de opgedane kennis in de praktijk toepassen en passende oplossingen bieden voor de gezondheidsklachten van uw patiënten.

Voorbereiding

Voorbereiding van de masterclass is niet noodzakelijk. Voorkennis en ervaring in fecesdiagnostiek en darmtherapie is vereist.

Vooropleiding

U bent professional in de gezondheidszorg en u heeft de basiscursus Darmtherapie succesvol afgerond. Medische basiskennis wordt bekend verondersteld.

Studiebelasting

8 presentie-uren
8 zelfstudie- en verwerkingsuren

Datum

Vrijdag 26 maart 2021

Prijs

€ 135,00 inclusief onbeperkt koffie & thee, lunch en digitale PDF PowerPoint-presentatie.

Datum:

Datum Tijd Plaats Opmerking Inschrijven
26 maart 2021 10:00 - 18:00 Online seminar 20% korting Inschrijven