Nederlands Deutsch

Casuïstiektraining

Terug naar overzicht

Algemene omschrijving

Als therapeut loopt u in de praktijk weleens tegen dingen aan die niet volgens het boekje gaan; de patiënt reageert anders dan verwacht, er komen ineens hele andere klachten tevoorschijn tijdens de therapie of de klachten zijn zo complex, dat u twijfelt waarmee u moet beginnen. In dit geval is het prettig als u de casus kan voorleggen aan collega-therapeuten en met hen een therapieplan kan bespreken.

Omdat RP Sanitas Humanus graag haar artsen en therapeuten hierbij wil faciliteren, organiseren we een speciale casuïstiektraining waarbij u zelf een casus uit uw praktijk kunt inbrengen. U kunt deze tijdens de training presenteren, houdt hierbij rekening met de AVG.

Inhoud

Om de casus optimaal te kunnen behandelen is het van belang om het volgende voor te bereiden:

-Anamnese; duidelijke klachtenregistratie, ziektegeschiedenis incl. medicatie, voeding, sociaal en eventuele oligo-, biogene aminen- en intracellulaire anamnese.

Indien van toepassing:

-Alle diagnostische uitslagen
-Reeds gevolgde therapieën en de resultaten hiervan

Let op: u kunt alleen deelnemen aan de RPSH Casuïstiektraining wanneer u een eigen casus inbrengt.

Tijdens de RPSH Casuïstiektraining wordt maximaal één casus per deelnemer behandeld. 

NB: Om de kwaliteit te garanderen, gaat de casuïstiektraining door bij minimaal 4  en maximaal 6 deelnemers. Vol=Vol. Inschrijving verplicht u tot deelname.

Hoe werkt het?

U meldt zich aan via onze website. U ontvangt een uitnodiging voor een meeting via Teams met een link voor deelname aan een RPSH Casuïstiektraining. U kunt gebruik maken van een online sessie en hoeft MS Teams niet persé te installeren... Zo simpel is het!

Kosten

Deelname aan de RPSH Casuïstiektraining is gratis.

Datum:

{foreach training_date} {/foreach}
Datum Tijd Plaats Opmerking Inschrijven
{training_date_start} {training_date_start_time} - {training_date_end_time} {training_date_place} {training_date_comment} Inschrijven