Nederlands Deutsch

Casuïstiektraining

Terug naar overzicht

Algemene omschrijving

Als therapeut loopt u in de praktijk weleens tegen dingen aan die niet volgens het boekje gaan; de patiënt reageert anders dan verwacht, er komen ineens hele andere klachten tevoorschijn tijdens de therapie of de klachten zijn zo complex, dat u twijfelt waarmee u moet beginnen. In dit geval is het prettig als u de casus kan voorleggen aan collega-therapeuten en met hen een therapieplan kan bespreken.

Omdat RP Sanitas Humanus graag haar artsen en therapeuten hierbij wil faciliteren, organiseren we een speciale casuïstiektraining waarbij u zelf een casus uit uw praktijk inbrengt. Deze presenteert u tijdens de training, houdt hierbij rekening met de AVG.

Inhoud

Om de casus optimaal te kunnen behandelen is het van belang om het volgende voor te bereiden:

-Anamnese; duidelijke klachtenregistratie, ziektegeschiedenis incl. medicatie, voeding, sociaal en eventuele oligo-, biogene aminen- en intracellulaire anamnese.

Indien van toepassing:

-Alle diagnostische uitslagen
-Reeds gevolgde therapieën en de resultaten hiervan

Let op: u kunt alleen deelnemen aan de RPSH Casuïstiektraining wanneer u een eigen casus inbrengt. Pas dan wordt uw inschrijving verwerkt.

Tijdens de RPSH Casuïstiektraining wordt maximaal één casus per deelnemer behandeld. 

Hoe werkt het?

U meldt zich aan via onze website. Eén van onze medewerkers neemt contact met u op over de casus. U wordt pas ingeschreven als u de casus heeft ingeleverd. Let op vol is vol.

U ontvangt een uitnodiging voor een meeting via Teams met een link voor deelname aan een RPSH Casuïstiektraining. U kunt gebruik maken van een online sessie en hoeft MS Teams niet persé te installeren... Zo simpel is het!

Kosten

Deelname aan de RPSH Casuïstiektraining is gratis.

Datums

Het is alleen mogelijk om voor de eerst volgende datum in te schrijven. Als deze training is geweest, wordt de volgende datum open gezet.

Woensdag 13 april 18:30 - 21:30

Woensdag 11 mei 15:00 - 18:00 

Woensdag 8 juni 18:30 - 21:30

Woensdag 7 september 15:00 - 18:00 

Woensdag 12 oktober 18:30 - 21:30

Woensdag 9 november 15:00 - 18:00 

Woensdag 7 december 18:30 - 21:30

Datum:

Datum Tijd Plaats Opmerking Inschrijven
07 september 2022 15:00 - 18:00 Live online seminar Gratis Inschrijven